Πυρασφάλεια

Η Europa Security θεωρώντας εξίσου σοβαρό θέμα ασφάλειας ενός χώρου και την πυρκαγιά έχει στην διάθεση της μια πλήρη γκάμα προϊόντων πυρανίχνευσης και κατάσβεσης με την τεχνογνωσία και πείρα 20 ετών. Τα συστήματα πυρανίχνευσης διαθέτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

Eπιλέγουμε για της εφαρμογές συστήματα αναγνωρισμένων οίκων κατασκευής στο χώρο της πυρασφαλείας NOTIFIER, C- TEC, SYSTEM SENSOR, BRK, GRINELL Hochiki, Κentec paradox.

Η εταιρεία μας διαθέτει πίνακες πυρανίχνευσης αναλογικούς 1-14 ζωνών για μικρές εγκαταστάσεις και διευθυσιοδοτημένους για μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις.

  • Πυρανιχνευτές όλων των τύπων
  • Ανιχνευτές υγραερίου και εκρηκτικών αερίων
  • Beam
  • Κομβία κινδύνου
  • Ηλεκτρομαγνήτες για πόρτες πυρασφάλειας

Europa Security - Πυρασφάλεια

Ταυτόχρονα η εταιρεία μας αναλαμβάνει το service των συστημάτων αυτών κάθε 3 μήνες εκτελώντας τις ανάλογες δοκιμές και κάνοντας την απαιτούμενη συντήρηση στα αισθητήρια με ηλεκτρονικό εξοπλισμό ελέγχου (και όχι απλώς με ένα ελαφρό φύσημα).


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση καθώς και οδηγίες χρήσης στα ελληνικά για κάθε σύστημα που εγκαθειστά. Φυσικά, είμαστε πάντα στην διαθέση του πελάτη για περαιτέρω διευκρινήσεις – πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του συστήματος.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμεση και σωστή υποστήριξη του πελάτη μας μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Για το λόγο αυτό παρέχουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας απο την ημερομηνία παράδοσης του έργου.