Συστήματα Συναγερμού

Η εταιρεία μας εμπορεύεται μελετά και εγκαθιστά, συστήματα συναγερμού των μεγαλυτέρων διεθνώς κατασκευαστών ιδανικά για επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, κατοικίες. Τα συστήματα συναγερμού αποτελούνται από την κεντρική μονάδα με το πληκτρολόγιό της, την εξωτερική και εσωτερική σειρήνα και τους αισθητήρες ανίχνευσης παραβίασης.

Τα συστήματα συναγερμού τοποθετούνται μετά από μελέτη του τεχνικού τμήματος σε κατάλληλες θέσεις ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή κάλυψη του χώρου. Όταν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν παραβίαση, ενεργοποιούνται, θέτουν σε λειτουργία τις σειρήνες του συστήματος και μεταδίδουν κωδικοποιημένα σήματα συναγερμού στον κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων που λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Europa Security - Συστήματα συναγερμού


Αναλυτικά ένα σύστημα συναγερμού αποτελείται από:

Ενσύρματες κεντρικές μονάδες & πληκτρολόγια

Οι κεντρικές μονάδες (από 8 έως 192 ζώνες) είναι σύγχρονης τεχνολογίας, και διαθέτουν ενσωματωμένο κωδικοποιητή για επικοινωνία με Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Ασύρματες κεντρικές μονάδες

Οι ασύρματες κεντρικές μονάδες διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης τεχνολογίας, όπως και οι ενσύρματες με το επιπλέον όφελος της εύκολης και χωρίς μεγάλες επεμβάσεις στον χώρο εγκατάστασης. Σε συνδυασμό με μια πλήρη γκάμα από ασύρματα περιφερικά (ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικές επαφές, σειρήνες πληκτρολόγια κτλ) είναι ιδανικά για χώρους που δεν μπορεί να εγκατασταθεί καλωδίωση.

 

Ανιχνευτές κίνησης (εσωτερικού χώρου)

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από Ανιχνευτές κίνησης ενσύρματους και ασύρματους, υπέρυθρων- μικροκυμάτων, με εμβέλεια από 12 έως 25 μέτρα φιλικούς προς τα κατοικίδια και απολύτως αξιόπιστους.

Ανιχνευτές κίνησης (εξωτερικού χώρου)

Ιδανικοί για εξωτερικούς χώρους, παράθυρα, προστασία πριν καν πλησιάσει κάποιος κοντά στον χώρο σας.

Δέσμες υπερύθρων (BEAMS) και μικροκυμάτων

Δέσμες κατάλληλες για περιμετρική κάλυψη μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων  τοποθετούνται επί ή πλησίον του τοίχου ή φράχτη, (πάντοτε μέσα από το εξωτερικό όριο της περιμέτρου).

Μαγνητικές επαφές

Απαραίτητες σε μια οικονομική εγκατάσταση έτσι ώστε να έχουμε οπλισμένο το σύστημα περιμετρικά και να μπορούμε να κινούμαστε εσωτερικά στον χώρο.

Σειρήνες

Ένα βασικό στοιχείο του συστήματος, το μεγαλύτερο ποσοστό των ληστών στο άκουσμα του ήχου της σειρήνας τρέπονται σε φυγή.

Κωδικοποιητές GSM


Για περιπτώσεις καταστροφής του καλωδίου, βλάβης του ΟΤΕ ή απλά μη ύπαρξης τηλεφωνικής γραμμής ένας κωδικοποιητής εξασφαλίζει την επικοινωνία του συστήματος συναγερμού με τον κεντρικό σταθμό.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση καθώς και οδηγίες χρήσης στα ελληνικά για κάθε σύστημα που εγκαθιστά. Φυσικά, είμαστε πάντα στην διαθέση του πελάτη για περαιτέρω διευκρινήσεις – πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του συστήματος.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμεση και σωστή υποστήριξη του πελάτη μας μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Για το λόγο αυτό παρέχουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας από την ημερομηνία παράδοσης του έργου.