Φύλαξη Προσώπων

H προστασία και ασφάλεια προσώπων είναι ένας τομέας που απαιτεί ιδιαίτερη εκπαίδευση και εξειδίκευση. Η απειλή είναι δυνατόν να προέρχεται από διάφορες πηγές.

Εμείς διαθέτουμε για τη φύλαξη προσώπων όπως, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες ανήλικα παιδιά κλπ, επαγγελματίες σωματοφύλακες, πιστοποιημένους από το εκπαιδευτικό μας κέντρο, για να αναλάβουν την προσωπική ασφάλεια προσώπων υψηλού κινδύνου, κατά τα διεθνή πρότυπα τμήματος ασφάλειας, ενώ για τις μετακινήσεις υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης θωρακισμένων αυτοκινήτων με συστήματα παρακολούθησης και εντοπισμού θέσης.

Οι συνεργάτες μας είναι ειδικά επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια, έμπειροι στον τομέα της φύλαξης και εκπαιδεύονται διαρκώς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε όλους τους τομείς της αρμοδιότητας τους (συνοδεία και φύλαξη VIP, πολεμικές τέχνες, όπλα και εκρηκτικά, πρώτες βοήθειες, κτλ).

Ο εξοπλισμός τους περιλαμβάνει τα πιο εξελιγμένα ηλεκτρονικά βοηθήματα και ειδικά διαμορφωμένα μέσα μετακίνησης. Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που εφαρμόζει η επιχείρηση μας είναι και η Εκπαίδευση ατόμων για ασφαλή ζωή.